Hur mycket kan du spara?  Begär offert!    Ladda ner PDF! 


Norrland är vår 
hemmamarknad, men 
vi exporterar också till Svealand, Götaland och 
andra europeiska 
länder.

 

 

Om du vill ha en värmepumpsanläggning som är skräddarsydd för ditt hus och dina behov ska du välja Thorén. Vi gör en grundlig analys av varje objekt innan vi börjar tillverka värmepumpen.

Alla Thorén värmepumpar tillverkas i vår fabrik i Ramvik. Den ligger vid Ångermanälvens södra strand mellan Sandöbron och Högakustenbron. Genom att vi har full kontroll över tillverkningsprocessen kan vi hålla konkurrenskraftiga priser. Men priset är inte allt, vi är mycket noga när vi väljer komponenter. Hög kvalitet går alltid före låga inköpspriser. Vi har tillverkat värmepumpar sedan 1969. Den erfarenheten är en trygghet för dig som kund. 

Oberoende tester från Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut och Kungliga tekniska högskolan visar också att vår teknik ger den bästa värmefaktorn jämfört med våra konkurrenter. Det leder till lägre energikostnader. Thorén är också den enda bergvärmepumpen med varmluftstillsats.

Läs mer om hur vår värmepump Komplett klarade sig i Sveriges Provnings- och Forskningsinstituts test. Alla våra värmepumpar är byggda på samma teknologi. Testen redovisas i Råd & Rön nummer 2/2006.